Izvor: KURIR.RS
07.03.2023 u 18:17
0

TRAGEDIJE POZNATIH! Nemanju pregazio kamion, Šabana ubio pijani vozač, nju su jedva IZVUKLI IZ SMRSKANOG AUTA

Brojnim našim uspešnim pevačima, na veliku žalost, životi su okončani u saobraćajnim nesrećama.

Velike tragedije godinama su potresale čitavu javnost, ali oni nastavljaju da žive kroz svoja velika dela. Iako su nas napustili, nikada ih nećemo zaboraviti

Pevač koji je poginuo sinoć na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje stravičnom nesrećom kada je Nemanja sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. On je, kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naleteo autobus koji se kretao iz smera Banjaluke.

 

Poznati pevač iz Makedonije, Toše Proeski, poginuo je 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na putu Zagreb – Lipovac. Imao je samo 26 godina kada je izgubio život.

 

Luis je stradao u saobraćajnoj nesreći 2011. godine na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada.

 

Nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić se dogodila 17.februara 2019. godine u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke. Do nesreće je došlo nakon Šaulićevog koncerta u Bilefeldu, a pevač je nakon udesa prebačen u bolnicu, gde je, nažalost, uprkos naporima lekara, preminuo.

 

Poznati pevač Darko Radovanović i njegov kum i menadžer, Aleksandar Milošević, poginuli su 11. juna 2011. godine u saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostužničkog mosta prema Surčinu. Darko je imao 36 godina kada je stradao.

 

Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, a na internetu se pojavila fotografija sa mesta nesreće. Zajedno s njom poginuli su i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je i vozio auto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter