Izvor: KURIR/BLIC
19.03.2023 u 18:30
0

TRANFORMACIJA DECENIJE! Ovako je Sandra Rešić izgledala sa 30 kilograma više i ravnim ustima! Prepoznaćete je samo po GLASU!

Ćerka pokojnog pevača Nina Rešića  , Sandra Rešić godinama je mučila muku sa viškom kilograma, a po izlasku iz rijalitija, potpuno se transformisala.

 

Sandra Rešić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Sandra je nastavila očevim stopama i takođe se bavi muzikom, ali je široj javnosti poznata po rijaliti programu 

 

Naime, svoju karijeru Sandra je započela 2013. godine u “Zvezdama Granda”, kada se prvi put takmičila u ovom šou programu, ali nije uspela da se plasira u finale.

Sandra Rešić
FOTO: PRINTSCREEN YT

Interesantno je to da je Sandra te 2013. godine imala 30 kilograma više, nego danas i da je bila gotovo neprepoznatljiva.

Sandra Rešić
FOTO: PRINTSCREEN YT

Sandra je važila i za jednu od smernijih učesnica, a mnogi su se začudili kada se podvrgla plastičnim operacijama.

Ona je ugradila silikone u grudi, a uvećala je i usta, zbog čega su je pratioci prozvali „starletom“.

Nesumnjivo da je pevačica dovela svoj izgled do savršenstva i da je loši komentari ne zanimaju.

Sandra Rešić
FOTO: PRINTSCREEN YT

– Ljudi mi sa lažnih profila pišu sve i svašta i nazivaju me starletom. Šta koga briga šta ja radim na sebi za svoje pare. Šta sve devojke koje se ne bave javnim poslom sve rade na sebi od estetskih operacija, a ja sam samo povećala grudi i malo usta. Trenutno sam zadovoljna svojim izgledom i zato više ništa ne planiram da radim – rekla je kratko Sandra jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter