Izvor: KURIR/BLIC
01.02.2023 u 12:30
0

TUGA U DOMU VODITELJKE! Marija Veljković slomljena zbog SMRTI oca, poznatog doktora: Tata, odmori se, volim te

Marija Veljković podelila je na svom Instagram profilu tužne vesti da je umro njen otac Mirko Veljković.

Voditeljka je na pomenutoj društvenoj mreži podelila sliku iz detinjstva na kojoj se vidi kako je otac nosi na ramenima, a uz to je svoj bol pretočila u rečenicu sa kojom se javno oprostila od njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Volim te. Odmori se. I zagrli mi i reci da mi nedostaje svakoga dana. Tvoja Marče – napisala je Marija na Instagramu.

Inače, Mirko Veljković bio je poznati ortoped primarijus doktor, a koliko je bio cenjen kao čovek i lekar govore i komentari ispod Marijine objave.

– Moje saučešće tebi i tvojoj mami. Divan otac, suprug, deka, komšija, a pre svega bio je odličan doktor. Neka ga anđeli čuvao – bio je samo jedan od komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter