Izvor: KURIR.RS
02.06.2023 u 11:47
0

U MLADOSTI JE BIO SUŠTA SUPROTNOST: MC Stojan otkrio kada je izgubio nevinost: Svi su to uradili pre mene

Reper MC Stojan važi za jednog od većih zavodnika na estradi, ali kaže da je u mladosti bio povučen dečak i da je kasno izgubio nevinost.

 

Popularni pevač gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića i u segmentu emisije „Intimne kuglice“ otkrio kada je prvi put imao seksualne odnose.

– Izgubio sam nevinost mnogo kasno, u 18. godini. Svi drugari i drugarice su to uradili pre mene. A ja sam kao mali bio stidljiv. Posle sam sve nadoknadio – rekao je MC Stojan.

I njegova koleginica, Teodora Džehverović je bila iskrena u segmentu emisije „Intimne kuglice“, pa je otkrila da je mnogo ljubomorna.

– Navedi jednu situaciju u kojoj si ispoljila ljubomoru prema nekom partneru, ali što se kaže „epskih razmera“ – glasilo je pitanje za Teodoru.

Džehverovićevu je nasmejalo ovo pitanje, ali je bez dlake na jeziku odgovorila:

– Mnogo sam ljubomorna! Bila je jedna situacija kad sam kupala sam, a partner je bio u spavaćoj sobi. I čujem odjednom delić Cecine pesme „Manta, manta“. Kad on pusti celu pesmu! Odjednom, kao gorm iz vedra neba ide „Manta, manta“. Izašla sam iz kupatila i pitala ga: „Ko ti je poslao tu pesmu? Koja riba?“. I tako ja istrupujem da mu je neka devojka poslala tu pesmu…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter