Izvor: KURIR.RS
26.03.2023 u 08:49
0

U PORODILIŠTE STIGAO OGROMAN POKLON: Evo šta je Saška dobila od Đokovića jer mu je podarila naslednika! UŽIVA U PAŽNJI

Saška Veselinov pre tri dana na svet je donela sina, kojem su ona i Đorđe Đoković dali ime Aleksandar, a ponosni tata je danas došao u porodilište kod supruge i naslednika. Posle nekog vremena on je, kako smo saznali, izašao iz porodilišta i otiša u nepoznatom pravcu.

 

Đokovićevo poštovanje prema njegovoj supruzi Saški Veselinov koja mu je podarila sina Aleksandra nije ostalo samo na rečima, već ga je pokazao i na delima. Đorđe joj je poslao predivni cvetni aranžman. Veselinov se odmah pohvalila pratiocima na Instagramu.

Saška Veselinov
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Đorđe je prisustvovao porođaju, a sa svojim porodicom i prijateljima je podelio trenutke iz porođajne sale. Nije uspeo da sakrije emocije pa je i zaplakao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter