Izvor: KURIR.RS
08.02.2023 u 12:59
0

U RATU ZBOGE GREMI NAGRADA! Tviteraši hoće da posvađaju JK i Didi

Dijanu Rokvić i Jelenu Karleušu pošto-poto žele da posvađaju na društvenim mrežama.

Čim je kao bomba odjeknula vest da je Didi otišla u Ameriku gde je prisustvovala dodeli muzičkih nagrada, na Internetu se pojavio stori koji je navodno objavila mala od skandala da potkači koleginicu. – Parama možeš da kupiš odlazak na Grammy, ali ne i nagradu! Što bi se reklo“Para vrti gde burgija neće“- navedeno je u objavi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Didi Janković, Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER

Ovakve objave u kojima je Karleuša glavni akter su česte na društvenim mrežama. Uglavnom anonimni korisnici prave fotografije njenih lažnih objava u kojima ona navodno proziva javne ličnosti, a na taj način žele da naprave rat između njih. Do sad se niko nije upecao na ove neslane šale.

Inače, Jk i Didi su bile u žestokom ratu, ali su regulisale odnos. Jelena se javno preko društvene mreže Instagram zahvalila koleginici za pozajmicu. – Hvala Didi za ove vintidž „Mekvin“, moje su davno izgubljene – napisala je u objavi Diva.

– Istina je da sam Jeleni pozajmila naocare i bilo mi je zadovoljstvo! Nemamo više nesuglasice i želim joj sve najbolje! Srbija je mala zemlja i svi treba da se podržavamo – rekla je Didi Džej.

Podsetimo, Did- Džej je tužila Karleušu zbog uvreda koje je izrekla na društvenim mrežama, koju je dobila na sudu. Kako su tada tvrdili advokati, JK je Dijani trebalo da uprati cak 4.000.000 dinara, slala joj je i izvršitelje.

Medutim, epilog dugogodišnjeg sukopa je dobio prijateljski kraj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter