Izvor: KURIR/PINK.RS
26.05.2023 u 11:55
0

UDARILA JOŠ JAČE! Pevačica pokazala pozadinu, objavila još jednu provokativnu fotografiju!

Pevačica Teodora Džehverović sve redovnije na društvene mreže kači provokativne fotografije, zbog čega nailazi na brojne kritike i osude od strane ljudi koji je prate ili komenatrišu njen rad.

 

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Međutim, pevačica iz dana u dan dokazuje da je ništa ružno što se piše o njoj ne dotiče, pa je danas objavila novu fotografiju u vreloj pozi.

Teodora Džehverović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Naime, Teodora je trenutno na jdnoj egzotičnoj destinaciji, gde snima kadrove za svoj novi spot, a tokom odmora od rada stiže da se fotka, pa je podelila sliku sa besne mašine u kupaćem kostimu, a zadnjica joj je bila u prvom planu, što je mnoge oduševilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter