Izvor: KURIR/BLIC/SKANDAL
13.03.2023 u 21:55
0

UDARILA MOMKA IZ PUBLIKE, SKOČILO OBEZBEĐENJE! Skandal na nastupu pevačice, isplivali detalji

Katarina Grujić otkrila je da je na jednom nastupu doživela naprijatnost od strane jednog momka iz publike, a da bi se odbranila ona ga je udarila.

Katarina Grujić otkrila je da je na jednom nastupu doživela naprijatnost od strane jednog momka iz publike, a da bi se odbranila ona ga je udarila.

Pevačica ne priča mnogo o privatnom životu, problemima ni situacijama na nastupima, ali jednom prilikom je ogolila dušu i priznala kakvu neprijatnost je doživela jedne radne večeri.

– Dečko se popeo na binu s namerom da mi da novac za pesmu, ali hteo je da mi stavi pare u dekolte, pa sam momentalno odreagovala – rekla je Kaća i dodala:

– Odmah sam ga udarila po toj ruci, a obezbeđenje je takođe videlo šta se dešava, pa su i oni reagovali. Tako je to po klubovima, nije uvek sjajno, dešavaju se situacije da neko iz publike poželi pesmu i to je ok, ali zna se red i kakvo je ponašanje primereno. Nije mi jasno odakle im potreba da to rade, srećom, meni se to desilo samo jednom i nikada više, rekla je Katarina Grujić prenosi Skandal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter