Izvor: KURIR.RS
22.03.2023 u 11:00
0

UHVAĆENI NA DELU! Nataša napravila peh, reagovalo obezbeđenje! Evo gde je Saša Kovačević sa devojkom proveo prvi dan proleća!

Odmah je budnom oku paparaca zapao pevač Saša Kovačević, koji je u društvu svoje izabranice Zorane, brata Radeta i prijatelja uživao u čarima sunca i lepog vremena. Sale je bio u sportskom fazonu ispijao je kafu, često bio na telefonu i pričao o nastupu koji je imao dan pre nego što su ga videli.

Kovačević je bio opušten, pa smo mogli da primetimo da i sa svojim zaposlenima ima odličnu komunikaciju, a nakon popijene kafe u bašti svog lokala on je sa svojom izabranicom ušao u restoran da bi ručali. Mi nismo hteli da ih dalje uznemiravamo pa smo krenuli dalje.

Tek što su skrenuli u drugom delu ovog kompleksa za oko nam je zapao Stevan Anđelković. Njega baš slabo viđamo u medijima i na nastupima ali smo danas imali sreće, jer je i njega lepo vreme nateralo da izađe do kafića u kraju popije piće i da se osunča. Steva je bio u nekom kežual izdanju široka majica, teksas farmerke i nesređena frizura.

 

Sledeća lokacija u ovom kompleksu koju smo posetili bio je tržni centar. Taman što smo krenuli prema vratima uočili smo malu plavu Natašu Bekvalac.

 

Pevačica je bila u opuštenom izdanju i u ravnoj obući, kosom vezanom u rep sa crnim velikim naočarima. Inače baš u tom kompleksu njena sestra drži kozmetički salon pa nam je bilo jasno da je pevačica došla na neki tretman. Kako smo krenuli da pratimo Natašu ni nama nije bilo jasno gde idemo a izgleda ni njoj pa je morala da se obrati obezbeđenju. Bekvalčeva je zapravo tražila pomoć kako da dođe do parkinga tržnog centra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter