Izvor: KURIR/INFORMER
01.06.2023 u 12:00
0

UNAJMIO PRIVATNO OBEZBEĐENJE ZA ŽENU! Nakon napada na Jelenu, pevač odlučio da preuzme sve mere bezbednosti

Jelena Radanović u petak je doživela fizički napad od strane svog bivšeg supruga i njegove devojke ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji, prenose mediji.

 

Jelena je već dala izjavu za medije povodom toga što je bila u policijskoj stanici, te otkrila i zdravstveno stanje zajedničkog sina nije dobro budući da je dete autistično.

Jelena je završila u Urgentnom centru, a kako je Sloba bio na putu u Sloveniji sve vreme je bio sa njom na vezi. Po povratku u Srbiju odmah je navodno angažovao obezbeđenje koje će voditi računa o njegovoj supruzi i sinovima.

– Sloba je bio uplašen i tužan jer je bio daleko kada se incident dogodio. Čim je došao u nedelju rekao je Jeleni da nigde više ne ide sama, čak ni smeće da baci. Ne želi da razmišlja da li će na nju opet neko da nasrne – rekao je izvor.

– Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je – priznala je Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter