Izvor: Kurir/informer
17.05.2023 u 12:14
0

URNA LANE TOKOVIĆ BIĆE IZLOŽENA U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA! Njena bliska prijateljica potvrdila: Zaslužila je to!

Nakon kremacije na Novom groblju, urna Lane Toković biće postavljena u Aleji zaslužnih građana.

Kremacija pevačice Lane Toković, koja je iznenada preminula 13. maja u 56. godini, biće obavljena na Novom groblju u četvrtak, a njena urna biće izložena u Aleji zaslužnih građana što je potvrdila i Vanesa Šokčić.

– Lana je bila počasni građanin i Aleju je zaslužila. U opisu njene biografije možete videti sva njena dela koja ovo opravdavaju – kaže Vanesa Šokčić.

Ona je otkrila i da se njih dve druže 30 godina.

– Mnogo sam je volela nas dve se družimo od 1993. godine i ova njena iznenadna smrt nas je sve pogodila – ispričala je pevačica.

Podsetmo, pevačica Lana Toković preminula je pre dva dana na VMA, a kako je za domaće medije rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.

Inače, Lana Toković završila je klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beograu u klasi profesora Miodraga Aleksića. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. Svoj angažman na ovom polju nastavila je u dve muzičke kuće iz Ljubljane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter