Izvor: KURIR/BLIC
20.03.2023 u 12:11
0

USLEDILE SU OPERACIJE I NA KRAJU… Ožiljak na licu Miodraga Dragičevića krije POTRESNU PRIČU!

Glumac Miodrag Dragičević brzo se proslavio i pronašao svoje mesto pod našim glumačkim nebom, a prepoznatljiv je po ožiljku koji ima na licu, za koji malo ko zna kako je nastao.

 

– Kada sam snimio samo „Čizmaše“, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo. Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao zaštitni znak – otkrio je Miodrag jednom prilikom.

Podsetimo, glumac Miodrag Dragičević i njegova supruga i koleginica Olivera Olja Bacić postali su roditelji 2021. godine. Olivera je na svet donela devojčicu, a ponosni roditelji su presrećni zbog dolaska naslednice na svet.

Ćerkicu su nazvali Vasilija, a ovo ime grčkog je porekla i ima značenje „carski, kraljevski“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter