Izvor: KURIR/BLIC
12.01.2023 u 19:09
0

UŽIVA U BRAKU SEDAM GODINA! Slađa Alegro se oglasila i uputila EMOTIVNE reči svom suprugu, sve pršti od LJUBAVI (FOTO)

Pevačica Slađa Alegro i njen suprug Zoran Dragaš u braku su već sedam godina.

Naime, povodom godišnjice braka oglasila se pevačica i uputila emotivne reči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Na današnji dan pre 7 godina u ovo vreme sam čekala haljinu koja je šivena za mene, da se obučem, malo se sama našminkala, kuma mi sredila kosu, kuća je bila puna nama dragih ljudi. Bilo je to jedno predivno popodne. Skromno, „tiho“ a srce i duša „glasno“ bili srećni. Tako je i danas – napisala je Slađa u opisu zajedničke fotografije.

Slađa i njen muž godišnjicu braka proslavljaju u Milanu a brojni prijatelji i kolege čestitali su im godišnjicu i poželeli sve najbolje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter