Izvor: KURIR.RS
14.03.2023 u 21:48
0

„VAŠE IDIOTARIJE SU SVETSKA MODA“: Rada Manojlović žestoko oplela po glumici iz „Euforije“

Transrodna glumica, model i aktivistkinja za LGBT prava, Hanter Šafer, pojavila se na žurci "Veniti fera", gala događaju koji se tradicionalno odvija nakon dodele Oskara, u skandaloznom izdanju.

Iako je bilo tu nekih poprilično velikih modnih promašaja, šokantan stajling koji je ponela Hanter Šafer definitivno je najviše šokirao svet. Mnoge svetske i domaće zvezde nisu ostale imune na njenu pojavu, a između ostalog i pevačica Rada Manojlović koja je dala svoj komenar na ovu temu.

– A na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju „vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda“ trte – mrte. „Ovo je moda Radmila ti to ne razumeš“, more ma*š. Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek „imaju neku poruku“ a moji mi minjaci vam bodu oči – poručila je vidno iznervirana pevačica.

Rada Manojlović
FOTO: PRINTSCREEN TWITTER

Podsetimo, Rada je često bila na meti negativnih kritika u vezi oblačenja i same mode, ali pevačicu to posebno ne dotiče jer kako je više puta isticala, ne mari za tuđe komentare i nosi ono u čemu se oseća dobro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter