Izvor: KURIR.RS
02.04.2023 u 21:15
0

„VEĆ ŽELIM DA ODUSTANEM!“: Orlando Blum ispričao SVE o TURBULENTNOJ vezi sa slavnom pop pevačicom

Pevačica Kejti Peri i njen verenik Orlando Blum, dogovorili su se da ne piju alkohol tri meseca

 

„Danas sam trezna pet nedelja i već želim da odustanem“, našalila se pop zvezda.

Pevačica i glumac u vezi su od 2016, mada su tokom 2017. imali kratku pauzu. Kasnije, slavna pevačica je otkrila da je to bio jedan od najtežih perioda u životu, te je postala suicidalna. Par se, međutim, pomirio iste te godine.

Blum je zaprosio Peri na Dan zaljubljenih 2019., a u martu 2020. objavila je da je trudna sa svojim prvim detetom, a njegovim drugim. Ćerku Dejzi Dav su dobili u avgustu 2020. godine.

Iako se mnogima čini da njihova veza teče glatko, Blum je nedavno progovorio o raznim izazovima sa kojima se suočavaju.

„Drugačiji smo, nekada je ne mogu razumet u potpunosti, kao što ni ona mene ne može. Nekada su stvari stvarno izazovne“, objasnio je glumac.

Snalaženje u njihovom pretrpanom rasporedu dok su dugo udaljeni jedno od drugoga ipak je, kaže, najteži deo.

„Neću lagati. Definitivno se borimo sa svojim emocijama i kreativnošću, ali mislim da smo oboje svesni koliko smo blagoslovljeni što smo jedinstveno povezani na način na koji jesmo. Definitivno nam nikada nije dosadno“, ispričao je jednom prilikom slavni glumac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter