Izvor: KURIR/GRAND
07.06.2023 u 09:32
0

VESTI STIŽU IZ DOMA SNEŽANE ĐURIŠIĆ! Emotivna poruka ćerke razgalila pevačicu, evo kako je reagovala!

Snežana Đurišić ima veliki povod za slavlje. Naime, ona puni 64. godine, a čestitke od najbližih ali i fanova počele da pristižu čim se sat otkucao ponoć.

 

Ipak, najemotivnija objava pristigla je od njene ćerke Maje koja je mami čestitala rođendan zajedničkim videom na kome pevaju u kolima.

Najemotivnija objava stigla je od njene ćerke Maje koja je mami čestitala rođendan zajedničkim videom na kome pevaju u kolima.

– Srećan rođendan mama – napisala je Maja u opisu snimka.

Snežana Đurišić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Nisam neko ko je zacrtao da treba svaki rođendan da se slavi, nisam naučena na takvo ponašanje, ali ako se ukaže prilika svakako to iskoristim da okupim oko sebe drage ljude i da se proveselimo – rekla je Snežana koja je sve nasmejala odgovorom na pitanje da li duva svećice.

– Svake godine imam neku svećicu, to deca donesu, zamisli tolike svećice ja ipak punim 64 godine – iskrena je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter