Izvor: KURIR
10.12.2021 u 15:37
0

ČAK 10 GODINA NIJE BILA ZALJUBLJENA: Nina Badrić šokirala sve emotivnim statusom!

Pevačica otkriva da se teško zaljubljuje

Pevačica Nina Badrić važi za jednu od najlepših pevačica u regionu, a ono što sve intrigira jeste njen ljubavni život.

Iako malo govori u javnosti o privatnim stvarima, pevačica je nedavno priznala da čak 10 punih godina nije bila zaljubljena, a sada je otkrila šta je razlog, odnosno zašto je njeno srce i dalje slobodno.

– Puno puta sam rekla da sam ja teško zaljubljiva osoba, o meni ljudi koji me ne poznaju imaju predrasude, delujem ljudima romantično, što i jesam, ali nisam zaljubljiva. Ja ću radije živeti sama nego bilo s kim jer prava ljubav se ne desi svaki drugi mesec, to je vredno čekati u životu, ako ne u ovom u drugom sigurno – rekla je Nina za Index.hr, a potom se osvrnula na basnoslovne cifre koje se pominju kada su honorari pevača na našim prostorima u pitanju.

– Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer se izlazi sa ciframa koje mnogi od nas nisu nikada niti videli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih volela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobiti hiljada evra, pa ovim putem pozivam svakoga ko bi mi to platio da se slobodno javi – rekla je Nina kroz smeh.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter