Izvor: ALO
17.05.2022 u 16:12
0

DA SE NAJEŽIŠ! Ukrajinski pobednici na Evroviziji pokazali Hitlerov pozdrav, isplivali skriveni kadrovi (FOTO)

Sramno ponašanje evrovizijskih pobednika zgrozilo javnost

Pobeda Ukrajine na ovogodišnjem takmičenju Evrovizije izazvala je mnoštvo reakcija, a većina javnosti uverena je da „Kaluš orkestar“ nije zasluženo osvojio prvo mesto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NE ŽELE MC STOJANA! Hrvati besni, pevač zakazao koncert u muzeju umetnosti, oni poslali jasnu poruku

Dok se polemiše o tome kako je Ukrajincima zbog aktuelnog rata u njihovoj zemlji poklonjena pobeda, na društvenim mrežama počeli su da kruže uznemirijući snimci iz finalne večeri Eurosonga.

 Naime, jasno se vidi da u jednom trenutku, pre izlaska na binu, frontmen benda, Oleg Psijuk podiže ruku i pokazuje Hitlerov pozdrav. U tom trenutku, kadar se sklanja sa benda i prebacuje na voditelje programa, a organizacija najpoznatijeg muzičkog takmičenja pravila se da se ništa nije dogodilo.

Podsetimo, Ukrajina nije jedina zemlja koja je prekršila pravila evrovizijskog takmičenja, albanska predstavnica pokazala je na svom nastupu dvoglavog orla, simbol tzv. Velike Albanije, a iako se to kosi sa politikom Eurosonga, ona za svoj sramni postupak nije sankcionisana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter