Izvor: KURIR
30.09.2022 u 16:59
0

DARA BUBAMARA DALA 45.000 EVRA NA OPERACIJE! Samo je nos platila 7.000, a GRUDI SEDMICE DUPLO više!

Pevačica Dara Bubamara nikada nije krila da je otkako se pojavila na srpskoj javnoj sceni uradila estetske operacije.

Sem što neumorno koristi fotošop na društvenim mrežama, Dara je zategla lice, sredila nos i naravno uradila silikone.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POTPUNO GOLA! Sofija Milošević pozirala, pa grudi JEDVA PREKRILA rukama! (FOTO)

Otkriven je navodni spisak plastičnih operacija koje je pevačica imala do sada, ali i „cenovnik“! Dara je silikone u grudi stavila prvi put pre nešto više desetak godina, i kako je sama govorila menjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica „sedmica“, a a te intervencije su folkerku koštale oko 15.000 evra!

„Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala“, govorila je Dara za domaće medije.

Pevačica je za nov osmeh iskeširala 18.000 evra. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Prema sopstvenom priznanju, Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Najnovije fotografije ove folkerke svedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvideti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove „sitne“ kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest meseci kako bi lice izgledalo negovano.

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

Dara Bubamara poznata je po tome da često menja frizuru. Jedna je od prvih pevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja. U poslednje vreme, pevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 evra po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 evra!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter