Izvor: KURIR/AVAZ.BA
07.11.2022 u 17:34
0

DINO MERLIN PEVA ZA NOVAKA SAMO ZA BOGATE: Doček u Dubrovniku u LUKS hotelu za 2 osobe 1.000 EVRA, a ovo je JEDAN uslov

Dino Merlin na dočeku ove godine će nastupati u jednom luksuznom dubrovačkom hotelu, a cene za dve osobe će iznositi skoro 1.000 evra.

Nakon što je na zvaničnoj Facebook stranici pevača objavljeno da će goste hotela u Dubrovniku uvesti u 2023. godinu, brojne turističke agencije daju ponude aranžmana za ovaj koncert.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Prethodnih godina Dino Merlin je imao javne dočeke, dok će ovaj put to ipak biti zatvorena varijanta samo za goste hotela.

Zainteresirani za doček 2023. godine u hotelu moraće uplatiti minimalno dva noćenja, a cena za dve osobe u standardnoj sobi iznosi 975 eura.

Najskuplji aranžman podrazumeva tri noćenja u apartmanu s balkonom i pogledom na more i on iznosi 2.987,50 evra.

Podsetimo, svako ko bude želeo da u 2023. godinu uđe sa Lepom Brenom i uz njene hitove u Beogradu, moraće da izdvoji popriličnu svotu – jeftinija karta je 300, dok je skuplja 350 evra. Mnogi pevači su već odavno zakazali nastupe za novogodišnju noć, a najveće muzičke zvezde podigle su cene novogodišnjih nastupa s obzirom na to da je sve poskupelo. Neki od njih su skromno korigovali honorare, ali većina je drastično podigla cene.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter