Izvor: Alo
19.02.2023 u 13:30
0

„DIVLJACI, SAMO VRIŠTE, CIČU I DERU SE“ Pevačica ŽESTOKO OPLELA po roditeljima NEVASPITANE dece

Dragica je priznala da je do sada nekoliko puta doživela da vidi nedolično ponašanje neke dece, a da roditelji ne reaguju na ovakve stvari. 

Pevačica Dragica Zlatić oglasila se na društvenoj mreži Instagram kako bi očitala svima lekciju o ponašanju.

Dragica je tom prilikom priznala da je do sada nekoliko puta doživela da vidi nedolično ponašanje neke dece, a da roditelji ne reaguju na ovakve stvari.

„DA LI SI SIGURNA DA TE MUŽ NIJE PREVARIO?“ Branka Sovrlić se ZBUNILA kada je dobila ŠOK pitanje, a evo šta je odgovorila!

– Ne znam šta je sa decom i roditeljima. Već dvadeset puta sam bila u situaciji da deca toliko vrište i histerišu, a da roditelji bukvano ništa nije rekao. Da barem kaže: „Tiše malo, smiri se“. U restoranu, marketu, frizerskom salonu, milion puta sam doživela da deca haos prave. Da se razumemo, decu obožavam, ali da li je ovo moguće – govorila je pevačica, koja se potom prisetila svog odrastanja.

– Kada sam ja bila mala, niko se ovako nije ponašao. Ovo danas sve neki divljaci ne smeš ništa da im kažeš, samo vrište, ciče i deru se. Da ne bude da ja nešto pametujem, kad sam bila mala znao se red. Mene otac samo pogleda i ja se ukopam. Ovo danas u marketu se zalepi za policu i vrišti. Ne znam do koga je problem, da li je do roditelja… Ne bih mogla da dođem negde sa sestričinama i da one prave haos. Gledam u salonu dete je prevrnulo sve, majka sedi pije kafu nije reč rekla, ne mogu da verujem da su toliko napušteni – zaključila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter