Izvor: KURIR
19.12.2022 u 17:32
0

ESTRADA SLAVI SVETOG NIKOLU: Na stolu PREBRANAC, SLAVSKI KOLAČ, SVEĆA i ŽITO, sve po pravoslavnim običajima

Pravoslavni vernici danas slave Svetog Nikolu, a veliki broj estradnjaka slave Nikoljdan.

Sloba Radanović danas obeležava Svetog Nikolu u svom novom domu u Višnjičkoj banji. Pevač je na Instagramu objavio fotografiju slavke sveće, kolača, žita i vina, kao što običaji nalažu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANĐELINA DŽOLI NAPUŠTA UJEDINJENE NACIJE: Glumica želi da nastavi rad sa izbeglicama van UNHCR

Ovako Sloba Radanović slavi krsnu slavu

Glumac Milan Vasić još jedan je u nizu poznatih koji proslavlja Nikoljdan. Vasić je posetio Manastir Svetog Nikole u Vranju, gde je odneo slavski kolač. A ovim povodom oglasio se i na svom Instagramu, gde je i drugim vernicima čestitao praznik.

„Ja danas slavim i čestitam svima koji slave Svetog Nikolu“, poručio je Milan.

Sveti Nikola
FOTO: PRINTSCREEN

Pevačica Ivana Selakov dan ranije počela je sa priprema za slavu, pa je tako pokazala šta najviše voli da se nađe na njenoj slavskoj trpezi.

„Prebranac kao omiljeni slavski prilog“, napisala je Ivana.

Ivana Selakov
FOTO: PRINTSCREEN

Kristina Kija Kockar takođe slavi Svetog Nikolu.

„Sveti Nikola, slava moje mame i bake. Neka je srećna svima koji slave. Sveti Nikola zaštitnik putnika“, napisala je ona na svom Instagramu.

Kija Kockar
FOTO: PRINTSCREEN

Pevačica Svetalana Ceca Ražnatović danas proslavlja krsnu slavu i tim povodom u svom domu okuplja svoje najmilije. Takođe slave Svetog Nikolu u svom domu, kao i Zorica Brunclik i Kemiš, potom Viki Miljković, Milica Todorović i mnogi drugi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter