Izvor: ALO
20.04.2022 u 07:59
0

FOTOGRAFIJA STARA SKORO 30 GODINA! Ceca i Lidija pokazale svoje PRAVO lice (FOTO)

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić oduvek su velika podrška jedna drugoj

Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila koliko joj znači sestra Lidija Ocokoljić koja joj je oduvek bila najveći prijatelj i podrška.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dve sestre koje oduvek intrigiraju javnost često možemo videti zajedno na odmorima, slavljima i porodičnim okupljanjima.

Od početka Cecine karijere, pa sve do danas, jedna drugoj čuvaju leđa, a sada je isplivala i fotografija koja svedoči da su sestrinsku ljubavi negovale od mladalačkih dana.

ZMIJSKO TELO RASPALILO MAŠTU! Brutalan dekolte i izvajani trbušnjaci u prvom planu, Edita sve ostavila bez komentara! (FOTO)

Jugonostalgična fotografija na kojoj su ove dve lepotice, stara je tri decenije. Snimljena je 1991. godine za naslovnicu „Nade.“ Danas je ova fotografija posebno popularna na mrežama jer evocira uspomene i sećanja na neka prošla, lepa vremena.

Ceca je oduvek isticala koliko voli Lidiju a pre nekoliko godina uputila joj je i emotivno pismo na „Instagramu“ koje je oduševilo javnost.

– Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najjača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše… – napisala je Ceca.

Fotografija je naišla na veliko oduševljenje i svi samo komentarišu izgled dveju lepotica. Ono što je mnogo iznenadilo je da je Lidija koja je inače zakleta plavuša tada furala mnogo drugačiji imidž. Ipak, mnogi su primetili da su obe sestre negovale prirodnu lepotu, a da Lidiji crna podjednako lepo stoji kao i Ceci.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter