Izvor:
11.07.2017 u 13:11
0

GOCA TRŽAN ŠOKIRALA IZJAVOM: Moguće je da ću ostaviti Rašu! (FOTO)

Popularna pevačica priznaje da je vrlo moguće da joj brak neće prijati kada uđe u klimaks, zbog čega je spremna da napusti supruga

Goca Tržan nikada nije robovala predrasudama, pa je priznala i da će ostaviti svog 14 godina mlađeg supruga Rašu Novakovića kada joj dosadi i omatori!

Popularna pevačica proslavila je u subotu 43. rođendan na nesvakidašnji način – koncertom u jednom beogradskom šoping-molu. S obzirom na to da joj je muž poručio da ga šutne za dvadesetak godina, kada joj dosadi, Goca je rekla da je to sasvim mogući scenario.

– Zasad Raša ne može da mi dosadi, ali ko zna. Od mene se svašta može očekivati. Kad me pukne ta matorost, sve je moguće, možda i odlepim – kaže pevačica, koja nam je usput izložila i svoju teoriju životnih ciklusa.

– Žene imaju tri životna doba: pubertet, srednje godine, u kojima sam ja, i menopauzu. E, kad uđem u to treće doba, vrlo je moguće da ću ostaviti Rašu. Ja sam nemirnog duha i ne libim se da radim ono što mi prija u tom momentu – priča Goca.

Kurir
Foto: Instagram/gocatrzan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter