Izvor: KURIR
19.12.2022 u 17:34
0

„GODINAMA SAM SE BORIO SA DEPRESIJOM“: Vuk Mob pomišljao na NAJGORE, a ovako se izborio sa KRIZOM i PROBLEMIMA

Reper Vuk Mob, odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu, priznao da se dugo godina borio sa depresijom kao i to da je pokušao da oduzme sebi život.

– Borio sam se sa depresijom godinama, pokušao sam jednom sebi da oduzmem život. Onda sam počeo da treniram, da jedem zdravo, ledeni tuševi i svet mi se okrenuo na bolje – napisao je Vuk i otkrio da ga ga i dan danas pogađaju negativni komentari o njemu, ali da je vremenom naučio da se izbori sa njima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANĐELINA DŽOLI NAPUŠTA UJEDINJENE NACIJE: Glumica želi da nastavi rad sa izbeglicama van UNHCR

Vuk Mob
FOTO: PRINTSCREEN

– Naravno da to boli, ali opet, sa druge strane, napravio sam ozbiljnu karijeru, jezive pare, putujem svakog vikenda, svi koje volim su osigurani dok sam živ. Tako da su komenatri mala cena za ovo – naveo je reper i istakao da mu materijalne stavri nisu toliko važne.

Vuk Mob
FOTO: PRINTSCREEN

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter