Izvor: KURIR/Teheran Weekly Magazine/Daily Mail
24.06.2022 u 07:53
0

I OKO OVOG SE SVAĐAJU! BRITNI SPIRS I SEM OSVANULI NA NASLOVNICI IRANSKOG MAGAZINA

Britni Spirs se venčala sa modelom/glumcem iranskog porekla Semom Ašgarijem ovog meseca u svom domu u Tauzend Ouksu u Kaliforniji, što je bio razlog da ih prestižni persijski časopis Teheran Weekly Magazine predstavi na naslovnoj strani u poslednjem broju izdanja.

Na naslovnoj strani, koja glasi Upravo venčani, je naslov „Jednom kada postanete Iranac, nema druge verzije“ – što je znak Semovog persijskog porekla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DANAS JE ZA KIČIĆE POSEBAN DAN: Glumac se pohvalio USPEHOM starije naslednice, svi mu čestitaju! (FOTO)

To je danas u zapadnoj štampi okarakterisano kao „veoma drzak potez“.

Fotografije Britni (40) i Sema (28) preuzete su iz njenih Instagram priča koje je podelila nakon venčanja. U tekstu se napominje da je Sem rođen 4. marta 1994. u Teheranu, a da se njegov otac Majk preselio u Los Anđeles kada je Sem imao samo dve godine, kako bi radio kao vozač šlepera u ovom američkom gradu.

Suprug Britni Spirs je emigrirao u SAD sa 12 godina, pridruživši se ocu, dok su njegova majka i tri sestre ostale u Iranu.

Konstatuje se da su se Britni i Sem upoznali kada je on glumio u njenom muzičkom spotu za Slumber Parti u oktobru 2016. Odmah su sevnule varnice, razmenili su brojeve i počeli da se zabavljaju.

Zaprosio ju je u septembru 2021. nakon pet godina zabavljanja. Tada je Sem kleknuo na jedno koleno držeći u ruci verenički prsten Forever Diamonds NI od četiri karata.

„Zaljubljene ptičice“ su se zvanično venčale 9. juna 2022. u njenoj kući u LA-u; Britni je nosila venčanicu Versaće po meri koju je kreirala legendarna modna ikona Donatela Versaće koja je na slavlju bila zajedno sa drugim zvezdama: Dru Barimor, Selenom Gomez, Anselom Elgortom, Paris Hilton i Madonom.

Roditelji glumice i pevačice, Džejmi i Lin Spirs, kao i braća i sestre Džejmi Lin i Brajan Spirs nisu bili na listi gostiju, a Britninog bivšeg supruga Džejsona Aleksandera, koji je banuo na venčanje, moralo je da obuzda obezbeđenje. Kasnije je optužen za ‘upad na posed i vandalizam u dve tačke optužnice nakon što je provalio na njeno imanje tog dana.’

Britni i Sem su se venčali nakon što se 13-godišnje staranje nad njom završilo, za vreme čijeg trajanja je bila da se uda ili da ima decu sa Semom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter