Izvor: 24sedam
11.02.2023 u 11:47
0

„IDEM NA OPERACIJU, MORAM!“ Indi progovorila o RAZVODU – njen muž već POTPISAO PAPIRE!

Osim što je bila u centru pažnje zbog tuče sa sestrom Editom, sada joj na vrata kuca i razvod posle tri meseca od venčanja!

Pevačici Indiri Aradinović Indi je život poslednjih nedelja baš buran.

Osim što je bila u centru pažnje zbog tuče sa sestrom Editom, sada ide i na operaciju grudi, a na vrata joj kuca i razvod posle tri meseca od venčanja!

„DOK NEKO SKIJA PO PLANINAMA, JA SE PRIPREMAM ZA OPERACIJU I…“: Indi ponovo ŠOKIRALA , posle tuče sa sestrom sad i RAZVOD (FOTO)

– Idem u utorak na operaciju, moram. Posle toga ću odmarati, disciplina mora stroga! – rekla je ona pred sinoćnji nastup u jednom beogradskom lokalu, pa otkrila da, na nagovor hirurga, ugrađuje za broj veće silikone.

– Ja nisam to htela, nisam bila za to da broj veće stavim, ali hirurg me je posavetovao, pa ću to uraditi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iako je pričala da je njen brak trenutno na pauzi, te da će vreme pokazati šta će se desiti, situacija je takva da je njen muž već potpisao papire za razvod posle tri meseca braka.

– Razvod je potpisala samo jedna strana, druga neće! Neću potpisati to do daljnjeg! – zaključila je Aradinovićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter