Izvor: Objektiv.rs
18.09.2021 u 08:45
0

Irina Šajk prvi put o BIVŠEM dečku Bredliju Kuperu

Slavna manekenka Irina Šajk pohvalila je bivšeg partnera Bredlija Kupera, nazvavši ga sposobnim ocem kojem nije potrebna dadilja.

U intervjuu za magazin „HIGHStyle“, lepa Irina kaže da neguje prijateljski odnos te zajedno brinu o četverogodišnjoj ćerki Lei De Sen.

-On je vrlo posvećen i snalažljiv tata kojem nije potrebna dadilja. Poveo je sam Leu na godišnji odmor i nisam ih nijednom morala da ih zovem – rekla je Irina.

PROČITAJTE JOŠ: MILAN MARIĆ (31) U VEZI SA 17 GODINA STARIJOM JELENOM!

– Bredli i ja smo jako strogi i dosledni kao roditelji. Kada završi s jelom, Lea ustaje od stola, uzima svoj tanjir i obavezno kaže ‘hvala’. Bez ‘molim’ i ‘hvala’ ne može ništa da dobije – dodaje Irina.

Kaže kako njena ćerka ima puno igračaka, ali da joj često napominje kako je ona kao dete imala samo jednu lutkicu.

Teško je jer ima toliko igračaka. Ja sam kao mala imala jedu lutku i još uvek je imam. S plavom dugom kosom i plavim očima, velika ruska lutka. Moja baka je šila odeću za nju – otkrila je manekenka.

Bredli i Irina raskinuli su 2019. godine nakon četiri godine veze.

PROČITAJTE JOŠ: SADA JE KONAČNO SVE JASNO! Detalj na fotografiji otkrio zašto se Helena verila i venčala u roku od nedelju dana! (FOTO)

-Mislim da smo imali veliku sreću da doživimo ono što smo imali jedno s drugim. Život bez njega je sasvim novo iskustvo – rekla je Irina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter