Izvor: KURIR
25.07.2022 u 19:20
0

ISPRED LEDI GAGE I MADONE! Evo na kojoj prestižnoj listi folk diva drži čak 3. MESTO NA CELOJ PLANETI

Pevačica Ledi Gaga održala je koncert u Parizu pred više od 80.000 ljudi, a koncert je ujedno postao sedmi najposećeniji u Evropi svih vremena.

Na novoj listi najposećenijih koncerata za ženske vokale širom planete, Gagin se sad nalazi na 34. mestu, dok je na visokom 3. koncert naše pevačice Cece Ražnatović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN

U pitanju je Cecin koncert na Ušću, na kom je bilo oko 150.000 ljudi, te je tako „srpska majka“ iza sebe ostavila rezultate Kejti Peri, Šakire i Adel.

lista, Svetlana Ceca Ražnatović, Madona
FOTO: WIKIPEDIA

Ceca je nedavno otkrila šta joj se događa na nastupima.

– Ja se jako emotivno i fizički unesem dok izvodim svoje pesme i zaboravim da li pevam strofu ili refren. Unesem se i odlutam negde, pa se okrenem i pitam gde sam stala. Anastasija je jednom bila u nekom separeu i rekla sam: “Večeras nećete čuti pesmu ‘Trepni’, jer ja ne znam tekst…“ – priznala je tad.

– Ćerka Anastasija me je nedavno pitala da li može neke moje pesme da uvrsti u svoj repertoar, a ja sam joj rekla da cela estrada živi od mojih pesama, pa što ne bi i ona. Rekla sam joj da peva šta god da joj je volja – rekla je tom prilikom.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter