Izvor: ESPRESO
11.04.2022 u 19:03
0

JAVNOST SAZNALA SVE! Ovaj detalj o Sandri Africi niste znali

On je u nju verovao kada niko nije

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a osim što muškarci uzdišu za njom i rado vole da je vide, ima i onih koji bi je odmah i oženili.

Sandra je dobila nadimak Afrika, po pesmi koju joj je Marina Tucaković napisala.

Lepa pevačica ne krije da u prvi mah nije htela da peva pesmu zbog reči, a upravo ju je ta pesma proslavila i vinula u zvezde.

OBJAVILA S*KSI FOTKU U CRVENOM VEŠU! Ovako je izgledala Sandra Afrika pre 18 godina (FOTO)

Pevačica je priznala da je pesma „Afrika“ Slađe Alegro, zapravo bila prvo bila namenjena njoj. Međutim, pevačica ju je odbila da se ne bi ponavljala.

Takođe, o njenim počecima se dugo spekulisalo. Pevačica nikada nije krila da je karijeru započela kao plesačica i da ju je otkrio izvesni Mikiša iz Šapca, koji joj je kasnije bio dugogodišnji partner a sada je poslovni saradnik i menadžer:

– Moja muzička karijera krenula je na njegovu inicijativu. On je video to nešto u meni, što nisam videla ni ja ni moja porodica. Bukvalno niko sem njega nije verovao u mene. Sami smo bili u tome. Da nije bilo njega ja nikada ne bih krenula u pevačke vode.

Sandra se ne bavi samo pevanjem, već gradi i zgrade. Takođe, pevačica je otvorila dušu o majčinstvu:

– Sve u svoje vreme, samo se na tom polju nisam ostvarila ali se nadam da će se i to uskoro desiti. Mislim da ću biti stroga ali naravno dobra majka. Potrudiću se da sve vreme izdvojim za porodicu, to mi je jako važno – ističe ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter