Izvor: KURIR, BLIC ŽENA
02.11.2022 u 22:48
0

JEZIVO! Ceo svet je žestoko OSUĐUJE jer nosi LATEKS, MREŽICU i POVODAC OKO VRATA!

Megan Foks i njen verenik Mašin Gan Keli napravili su skandal na društvenim mrežama kada su odglumili „pričešće“ dok je glumica bila obučena u lateks i mrežu s povocem oko vrata, a njen verenik kao sveštenik.

Par, koji se verio još u januaru, objavio je nz fotografija i videa u ponedeljak na Instagramu kako bi pokazali svoje kostime za Noć veštica, a njih su od tada fanovi označili kao „blasfemične“ i „neukusne“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

MGK bio je obučen kao sveštenik u crno-crvenu odoru. Držao je povodac oko Meganinog vrata, dok je ona bila obučena u vrlo erotski kostim od lateksa i mreže.

– Nedeljom se pričešćujemo, napisala je na seriji fotografija i video snimaka njihovih kostima, od kojih se na nekima vidi kako Megan kleči na kolenima dok ju je MGK pričestio.

Komentari su odmah bili preplavljeni ljudima koji su prozivali par zbog ismevanja hrišćanstva i „se**ualizacije pričešća“.

– Ovo je jednostavno neukusno, a ja sam ateista – napisala je jedna osoba.

– Nepoštovanje – rekao je neko drugi.

– Neprihvatljivo. Niko nikada ne bi trebalo da se ruga tuđoj religiji – dodala je treća osoba.

Dok je jedan korisnik imao vrlo zanimljivo zapažanje:

– Primetite kako je hrišćanstvo jedina religija kojoj se otvoreno ismevaju i ljudi smatraju da je to komično? Hmm.

 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter