Izvor: KURIR/BLIC
29.08.2022 u 13:41
0

KAĆA GRUJIĆ UVEK JE TIP-TOP SREĐENA! Sad šokirala izdanjem, pokušala da se sakrije na aerodromu, a potez Gobeljića sve ŠOKIRAO

Katarina Grujić uhvaćena je na Aerodromu Nikola Tesla, kada se vraćala u Srbiju. Pevačica je bila u nesvakidašnjem izdanju. Naime, iako je uglavnom skockana od glave do pete, ona je ovoga puta bila u farmerkama, sa ogromnim naočarama i sa kačketom na glavi, a sve u nadi da je niko neće prepoznati.

Katarinu je na aerodromu sačekao muž Marko Gobeljić koji je sve iznenadio jednim potezom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Marko je Katarinu čekao u kolima, a nije ni prstom mrdnuo da joj unese kofer u automobil, već je ona to sama učinili, te se zaputila sa njim ka stanu u kojem žive.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter