Izvor: KURIR
19.12.2022 u 17:28
0

„KADA ME TUĐE MIŠLJENJE BUDE HRANILO HLEBOM, ONDA ĆE ME ZANIMATI“: Milica Dabović opet kači na mreže GOLIŠAVE slike, sve ŠOKIRALA

Bivša košarkašica Milica Dabović na platformi za odrasle Onli fans prodaje golišave fotografije, a otkako je otvorila profil provokativni sadržaj reklamira i na ostalim profilu.

Budući da je dobila veliki broj kritika jer „pornografski“ sadržaj reklamira na društvenim mrežama, Milica je odlučila da prestane da na njima objavljuje golišave slike i da se povlači iz medija. Međutim, to nije baš dugo trajalo pa je ponovo na Instagramu objavila provokativnu fotografiju.

„Kada me tuđe mišljenje bude hranilo hlebom, onda će me zanimati! Hvala“, napisala je uz objavu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANĐELINA DŽOLI NAPUŠTA UJEDINJENE NACIJE: Glumica želi da nastavi rad sa izbeglicama van UNHCR

Milica je otkrila da je završila na sajtu za odrasle zbog opklade.

– Profil na „Onli fensu“ otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu.

Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joi da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspeh. Kazala je: „Ajde da vidimo, ako ne uspeš, zatvori profil.“ Pristala sam i uspela! – ispričala je Milica.

Podsetimo, Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra budući da je preplata na njen profil 15 dolara po osobi. Ono što može da zasmeta jesu iste te fotke na platformama gde im nije mesto.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter