Izvor: KURIR
14.12.2022 u 17:25
0

KAKO SADA IZGLEDA RODNI DOM NAŠIH VELIKIH PEVAČA? Oni su ponos svojih sela, ali da li njihove kuće izgledaju isto tako

Iako sada žive u luksuznim nekretninama mnoge poznate ličnosti odrasle su u skromnim kućama od koje su mnoge danas zapuštene i u jako lošem stanju. Dok su se neki estradnjaci potrudili da novac ulože u obnavljanje zidina pod kojima su rođeni.

Jedna od kuća koja vapi za obnovom je rodni dom legendarnog pevača Tome Zdravkovića u selo Pečenjevce na oko 10 kilometara od Leskovca. Danas se na mestu gde je rođen nalazi ruinirana kuća zarasla korovom, ali i živa sećanja na slavnog zemljaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJCI VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE! Evo kad je poslednji put bio aktivan i uključen! 

Dragana Mirković ne zaboravlja svoje rodno mesto Kasidol, pokraj Požarevca. Iako već decenijama živi u Austriji gde pokraj vile ima i dvorac. Ona je novac uložila u imanje na kojem joj žive roditelji. Podigla im je jednospratnu kuću, a u dvorištu se nalazi još jedna manja nekretnina.

Kuća Mitra Mirića nalazi se malo dalje od centra Ugljevika. Tamo se sada nalaze tri jedinice i štala. Otvorena ulazna vrata, zarđali katanci i polomljeni prozori, u kućama se nalazi velika količina smeća, dok je fasada otpala. Na pojedinim prozorima nema stakala, ali i dalje stoje stare zavese, iza kojih se kriju šut i otpad, ali i delovi koji otpadaju s krova kuće. Kasnije je on napravio novu jednospratnu kuću, u koju povremeno dolazi s porodicom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter