Izvor: magazin.novosti
04.02.2023 u 14:44
0

„PREDSTAVLJAJU SE DA SU PEVAČICE“ Kaća Grujić oplela po ženama koje se bave NAJSTARIJIM ZANATOM!

"Taj zanat uvek vole da mešaju s pevačkim", kaže Kaća.

Katarina Kaća Grujić se ostvarila u ulozi majke i žene što je čini jako srećnom. Ona uživa u toplini porodičnog doma i čarima roditeljstva i naglašava da se nikada ne bi udala iz koristi.

– Žene koje su se udale zbog novca i titula stavljaju se u isti koš s divnim, poštenim devojkama i ženama koje su se udale iz ljubavi. Ranije, dok sam bila mlađa i dok me je sve nerviralo, htela sam da se svađam, ali posle 12 godina u javnosti sam sazrela i ništa me ne tangira – ističe pevačica za „Svet“.

Kaća smatra da postoje osobe koje se predstavljaju kao pevačice, a to nisu.

SUKOB STANIJE I KATARINE GRUJIĆ OKO VELIČINE GRUDI! Pevačica obrusila u studiju: Obrazložila svoju uvredu koju je uputila starleti

– Svuda postoje predrasude, pa i kod pevačica. Pogotovo u ovom mom zanimanju postoje osobe koje nisu pevačice, a predstavljaju se da jesu, a bave se na primer prostitucijom. Taj zanat uvek vole da mešaju s pevačkim – kaže Kaća.

Smatra da nema konkurenciju jer je svako poseban na svoj način i svako ima svoje unikatne kvalitete.

– Nemam konkurenciju zato što mislim da je svako unikatan na svoj način. Ne mogu ja da se poredim sa Prijovićkom, ne može ni ona sa mnom. Isto tako i s ostalim koleginicama, svaka je jedinstvena na svoj način. Ne ličim ni na koga – rekla je pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Što se tiče porodice, ona bi volela ponova da se ostvari u ulozi majke, ček je poželela i blizance ili trojke.

– Volela bih da imamo još dvoje dece, a možda i blizance. Moj brat ih ima, tako da genetski postoji mogućnost da mi se to desi, mogu i trojke, zašto da ne. Ali tada bi Markovi i moji roditelji morali da priskaču u pomoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter