Izvor: Kurir.rs/Grand
15.02.2023 u 15:20
0

KEBA OTVORIO DUŠU: Evo koju želju ima VIŠE OD 30 GODINA!

Iako iza sebe ima ogroman broj vanvremenskih hitova, Keba i dalje stvara muziku koja mu pričinjava najveće uživanje.

Pevač Dragan Kojić Keba otkrio je koja je njegova želja 30 i više godina i priznao šta sluša privatno, a suprotno je od onoga što snima.

Za Kebu je muzika ljubav i emocija koja sa godinama još više raste i odavno ga je uverila da je pevanje bilo njegov životni put kojim korača već nekoliko decenija.

Iako iza sebe ima ogroman broj vanvremenskih hitova, od kojih može komotno da živi, Keba i dalje stvara muziku koja mu pričinjava najveće uživanje, a sada je otkrio i kakvi su mu planovi za budućnost.

KEBA SANJAO SAN A ONDA… Evo kog sna folekr nije mogao da seti, sve dok mu se nije ostvario!

– Ono što je moja želja 30 i više godina… Nekada sam pričao kako ću kada budem imao 50, 60 godina, a evo me sada 50 plus, rekao sam kako ću snimiti šansone kao Dragan Stojinić, ali evo cepam i dalje Brigidi džanum i ništa mi ne smeta, ali to mi je neostvarena želja i ostvariću je – priznao je Kojić koji u poslednje vreme uživa u slušanju eminentnog muzičkog pravca.

– Iznenadićete se, ima par meseci slušam ozbiljnu muziku – opere i pronalazim nešto što nisam do sada osetio da to radi u meni. To je biser. Ne mogu biti muzički miran i nikada neću, imam moj skromni studio i kada hoću pevam – rekao je Keba u jednoj emisiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter