Izvor: KURIR
26.12.2022 u 17:31
0

KIJU KOPIRAJU SVETSKE ZVEZDE! Poznati model iskopirao Kockarevu , a njena reakcija ŠOKIRAĆE SVE

Kristina Kija Kockar, pevačica oglasila se na Instagramu i pohvalila se da inostrani model Marija Vikario nosi isti karirani komplet kao što je ona nekada nosila.

Kija Kockar
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Kockareva se oglasila putem Instagram storija i napisala „Svašta“ „Aloouuuu“, ukazujući na to da se našla u čudu zbog fotografije magazina za koji se slikala model iz Venecuele.

Naime, Kija je ovaj komplet obukla pre nje, pa se postavlja pitanje da li je Marija dobila inspiraciju baš od nje.

Podsetimo, Kija je neko ko često prati trendove i modu, pa često nosi firmiranu garderobu i to deli sa svojim pratiocima na mrežama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter