Izvor: KURIR/GRAND
10.11.2022 u 13:01
0

KRAJ KARIJERE?! Isak Šabanović posle raskida sa Mladenovićkom napušta ESTRADU, donosi odluku koja mu menja život

Isak Šabanović, koji je nadavno raskinuo sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, nalazi se na životnoj prekretnici, a hejterski komentari posebno ga uznemiruju. Kako je nedavno izjavio Šabanović počeo je da razmišlja da se povuče iz javnog života, jer mu se čini da šta god da uradi, ništa ne valja.

Uz to, veoma ga pogađaju i hejterski komentari, koje dobija na internetu.

– Pišu mi „Konju!“, „Magarče!“ Ima i onih pozitivnih – počeo je Isak Šabanović priču, a onda otkrio da mu uprkos slavi i armiji fanova koju ima prvi put pada na pamet da se povuče sa scene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

On je otkrio da nikada kao sada nije razmišljao o povlačenju sa estrade, kao sada.

– Nisam nikada o tome razmišljao, koliko sad razmišljam da se povučem, ali čupam se. Mislim da ne pripadam estradi, ja kada nešto progovorim ništa ne valja, a kada ćutim svima je dobro – rekao je Šabanović.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter