Izvor: KURIR
26.07.2022 u 14:27
0

KRALJICA PRUŽILA RUKU POMIRENJA HARIJU I MEGAN?! Pozvala ih u goste s Arčijem i Lilibet, a ONI SUMNJAJU DA ĆE DOĆI!

Kraljica Elizabeta II je iznenadila mnoge, pružila je maslinovu grančicu princu Hariju i Megan Markl!

Vojvodu od Saseksa i njegovu suprugu pozvala je da skoknu u Balmoral, imanje u Škotskom gorju, gde je rešila da se opusti i odmori od vrućine koja hara i Velikom Bitanijom. Inače, njena unuka princeza Eugenia jednom je ovo mesto nazvala „najlepšim mestom na svetu” i potvrdila da je „baka tamo najsrećnija”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

Kraljica Elizabeta je stigla prošle nedelje u Balmoral i očekuje se da će ostati u Krejgoven lodžu deset nedelja. Uz Harija i Megan, nada se da će je tamo posetiti i drugi članovi porodice.

Prema insajderu sa imanja, kraljica Elizabeta II „raduje se susretu sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa i njihovom decom Arčijem (3) i Lilibet (1)“. Za The Sun je rekao:

– Osoblju je rečeno da očekuje punu listu članova kraljevske porodice, uključujući Harija, Megan i njihovu decu Arčija i Lilibet. Već se spremamo za Sasekse.

Princ Hari je već hteo da pruži kraljici ‘maslinovu grančicu’ uoči njenog platinastog jubileja, ali su u britanskoj službi ocenili da baš ne bi bilo dobro da joj se on i kontroverzna Megan približavaju jer bi odvukli svu pažnju medija.

U međuvremenu, drugi insajder je Balmoral nazvao „savršenim mestom“ za princa Harija i Megan Markl „da provedu malo kvalitetnog vremena sa kraljicom“. Imali bi više vremena s obzirom da su „jedva imali 15 minuta sa njom na jubileju“.

Međutim, nisu svi uzbuđeni što će intrigantan par i njihova deca biti u Balmoralu tokom leta. Drugi izvor je priznao:

– Bio bih zapanjen da se pojave!

Oni koji ne sumnjaju da će se ipak pojaviti, kažu da će to biti privatna poseta i da se ne očekuje da će se princ Hari i Megan Markl sastati „sa drugim visokim članovima kraljevske porodice“.

Priča se da se kraljica Elizabeta II pobrinula da pozove par kada ostali nisu u blizini, „kako bi izbegla dramu!“

Poseta Balmoralu, ako se pojave, biće drugi put da se princ Hari i Megan Markl sastaju sa kraljicom Elizabetom II od proslave platinastog jubileja.

Naime, oni su otišli pravo u zamak Vindzor kada su stigli u Ujedinjeno Kraljevstvo u junu. Tamo su baku upoznali sa praunukom, njenom imenjakinjom Lilibet. Nije bilo fotografija koje bi dokumentovale prvi susret deteta sa njenom prabakom jer je Njeno Veličanstvo navodno patilo od „zakrvavljenog oka“.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter