Izvor: KURIR
14.12.2022 u 17:06
0

KSENIJA I KNEZ SNIMAJU PESMU? Dugo očekivani duet oca i ćerke konačno je pred vratima! Pevačeve reči OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA

Sada kada je Ksenija Knežević, bivša članica „Hurricane“, započela svoju solo karijeru. Svi očekuju njen veliki duet sa ocem i popularnim pevačem Nenadom Kneževićem Knezom.

On je otkrio kako je Ksenija podnela raspad „Hurricane“, ali i kada se očekuje duet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJCI VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE! Evo kad je poslednji put bio aktivan i uključen! 

– Sad je lakše, probila je led. Imala je strah od toga kako će sama jer je navikla da Sanja i Ivana budu pored nje. Bilo je pomalo neobično na njena prva dva nastupa. Baš konkretno na prvom njenom solo nastupu u Podgorici sam bio ja tu da je podržim. To je bilo na jednom festivalu i bilo je sjajno. Izgledala je kao jedna prava diva kada je izašla. Posle sam joj je i rekao da nema razloga da upada u neku paniku jer je sama na bini jer će to vrlo brzo doći na svoje mesto, što je i bilo – rekao je pevač.

– Kada se pojavi prava pesma. Sve nas više ljudi pita to pitanje i naravno da hoćemo. Možda ćemo moj veliki hit „da li si ikada mene voljela“, pošto je ove godine 30 godina od kako je ta pesma ugledala svetlo dana, napravićemo novu verziju te pesme i ja bih voleo da ona bude deo toga. Neka to bude početak, ali bih hteo i da napravimo jednu potpuno novu autorsku pesmu koju bi smo pevali zajedno – rekao je pevač.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter