Izvor: Objektiv.rs
01.02.2022 u 08:32
0

Marina Visković: Sahranili su me i pre početka karijere

Pevačica otkrila kroz kakav pakao je prošla.

Pevačica Marina Visković proslavila se 2010. godine kada je izdala album “Gde sam grešila”.

Godinu dana ranije pojavio se demo snimak ove pesme, a ubrzo su krenule da se šire razne neistinite priče vezane za nju, između ostalog i to da se pevačica koja izvodi ovu numeru “trudna ubila“.

Marina je pre nekoliko godina komentarisala sve ove priče.

– To je jedna užasna priča. Eto, sahraniše me i pre početka karijere. Za neupućene, gradom se pronela priča da je devojka koja je otpevala tu pesmu zbog tužne ljubavi izvršila samoubistvo. Kako je vreme odmicalo priča je dobijala sve neverovatnije zaplete… Na kraju su mi navodno umrli roditelji, a ja sam, trudna i bez dečka, izvršila samoubistvo – rekla je ona jednom prilikom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter