Izvor:
01.12.2017 u 03:22
0

MIROSLAV ILIĆ DOŽIVEO NEPRIJATNOST: Kamion se zakucao u njegovu škodu!

Miroslav Ilić je doživeo neprijatnost u utorak posle podne kada se kamion zakucao u njegovu "škodu" i napravio mu štetu od 100.000 dinara.

Vozilo folk pevača nalazilo se parkirano u blizini centra grada dok je on sa prijateljima bio u obližnjem restoranu.

– Miroslav je išao na ručak i svoj auto je parkirao nedaleko od restorana. U jednom trenutku je kamion ušao u ulicu i udario pevačevu "škodu" s desne strane i ogrebao ga po celoj dužini. Šteta na kolima je oko 100.000 dinara – priča dobro obavešteni izvor.
Ilić kaže da se nije mnogo potresao zbog nezgode.
– Nije to ništa ni strašno ni dramatično. Čovek je skrenuo u ulicu i pogrešno procenio. Ogrebao mi je desnu stranu. Ja sam za to vreme bio u restoranu – priča folker za naš list i dodaje da nije zabrinut ni za popravku "škode".
– Ne znam kolika je šteta, nisam tražio procenu. Osiguranje će mi pokriti sve troškove.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva
.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter