Izvor: KURIR
26.09.2022 u 16:57
0

NA SVADBI MIHAJLA ŠAULIĆA CECA SE OPUSTILA SA SESTROM! Lidija u uskoj crnoj haljini, a onda je ONA uzela mikrofon (VIDEO)

Mihajlo Šaulić, konzul Srbije u Cirihu, sin pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića oženio se u nedelju, a gala proslava održana je u jednom prestižnom beogradskom hotelu.

Više od 400 zvanica uveličalo je sreću mladenaca, a svadbi su prisustvovali, sem estrade, i mnogi političari.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OSVANULA OBJAVA NA PROFILU POKOJNOG VIDOJA! Putem Instagrama se oglasila NEPOZNATA OSOBA, svi u ŠOKU zbog OVOGA! (FOTO)

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić uživale su tokom večeri, pa su sve vreme pevale i nazdravljale, a momente sa lica mesta podelila je Anastasija, koja je u jednom trenutku zapevala.

Lidija Ocokoljić
FOTO: PRINTSCREEN

Lidija se na veselju sina pokojnog pevača Šabana Šaulića pojavila u crnoj, uskoj toaleti, koja joj je odlično pristajala, dok je dugu, plavu kosu pustila da joj pada preko grudi. Svetlucavi detalji na Lidiji bili su sastavni deo njenog stajlinga za svadbu Mihajla Šaulića, konzula Srbije u Cirihu, koja je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Pevačice Marina Tadić, Zorica Brunclik, Milica Jokić, voditelji Zoran Pejić Peja i Dajana Paunović, folkeri Saša Matić i Nenad Manojlović, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i drugi takođe su došli da uveličaju ovo slavlje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter