Izvor: KURIR/Republika
30.06.2022 u 11:43
0

NAPILA SE SA SINOM! Zlata Petrović iznela je privatne detalje koji se tiču njenog Jovana

Pevačica Zlata Petrović iznela je privatne detalje koji se tiču sina Jovana.

Zlata priznaje da je umela da se zapije u trenucima kada se njen naslednik kod kuće provodio sa drugarima, a sve krene tako što sednu samo da bi nazdravili čašicom rakije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„KAKVA BOMBA!“: Lidija Vukićević puni 60 godina, a telo joj je 2 decenje MLAĐE! Zapalila mreže (FOTO)

– Jednom sam se zapila sa sinom kod kuće. Došlo mu je neko društvo, ponudili su mi čašicu da popijem sa njima, tako smo se zapričali i eto. Na kraju me je puklo! Bilo nam je super, oni su na kraju produžili dalje u grad, a ja sam ostala. Bolje da popiju ispred mene da mogu da vidim kako se ponašaju, nego tamo negde iza leđa. Naravno, nisu problematični, to je najvažnije – rekla je pevačica.

– Jovana sam proveravala kad je bio mlađi, posle ne. Non-stop sam se pitala gde je, sa kim je i šta radi. Znala sam da ga zovem više puta u toku večeri. On mi je to zamerao, pričao je da sam dosadna, ali bolje i tako nego da ne mogu mirno da spavam dok ne dođe kući. On je sad svoj čovek. Stao je na noge i više nemam tih problema – kaže pevačica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter