Izvor:
03.12.2016 u 21:23
0

NAPOKON SLIKA SA DEČKOM? Zorannu isprozivali zbog najbizarnijeg detalja! (FOTO)

Negde je zubato, a negde sunce greje…

Dok u Srbiji zima polako počinje suvereno da vlada, modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah uživa u sunčanom Majamiju. Ona je odavno svojim pratiocima na Instagramu pokazala da voli da eksperimentiše, pa je na jednoj od fotografija sa bazena na Floridi bilo primetno da nosi sočiva plave boje.

Pored tog detalja, Zorannah se pohvalila i slikom u bikiniju. Pored brojnih pohvala za izgled, bilo je dosta onih koji su se zabrinuli za blogerku. Oni smatraju da je Zorana bolesna i da joj preti anoreksija.

Kao što to obično biva, pratiocima mlade blogerke ne izmiče ni jedan detalj na njenim fotografijama. Oni su primetili u odrazu naočara siluetu devojke koja je fotografisala Zoranu u bikiniju i zapitali su se ko je to.

A da li modnoj blogerki preti opasnost od anoreksije, procenite sami na fotografijama u našoj galeriji:

Srbija danas
Foto: Instagram/zorannah

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter