Izvor: ALO
16.08.2022 u 08:06
0

NEĆE TO CENITI! Ceca poslala snažnu poruku, svi se pitaju zašto je to uradila (FOTO)

Svi se pitaju zašto je to napisala

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nerado govori o svom emotivnom životu kada je partnerski odnos u pitanju, ali veoma često pominje koliko se smatra ispunjenom ženom, jer joj je porodica na okupu, pa se smatra srećnom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PORODICA ROKVIĆ KAO SIMPSONOVI! Nikola podelio nesvakidašnju fotografiju, ovome se nisu nadali (FOTO)

Na svom Instagram profilu retko kada okači neki stori i to je uglavnom fotografija svakodnevnice, ćerke Anastasije ili unuka Željka, pa je zato ono što je okačila danas iznenadilo mnoge.

– Ne spaljuj sebe da bi ugrejao druge. Neće to ceniti – napisala je pevačica na Instagram priči, a svi se pitaju kome su posvećene ove reči i ko ju je naljutio.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter