Izvor: HAPPY BSC/VIKTORIJA SAMARDŽIĆ
02.11.2022 u 17:06
0

NELI PUNI 48 GODINA A IZGLEDA NIKAD BOLJE! Jedna od najvećih zvezda novog milenijuma i četvorostruki dobitnik Gremija danas proslavlja rođendan!

Jedna od najvećih zvezda novog milenijuma i četvorostruki dobitnik Gremija

Duhovit, ima prepoznatljivu i jedinstvenu privlačnost reper Neli započeo je svoju muzičku karijeru u srednjoj školi.

Strast za muzikom razvila mu se u srednjoj školi, tokom koje je postao deo hip hop grupe ‘St. Ludaci. Grupa se pokazala uspešnom i stekla je ogromnu popularnost, nakon čega su ubrzo potpisali ugovor sa Universal Records. 

Neli je poznat  po svojoj univerzalnoj privlačnosti, pop-rap pristupu i elegantnom zaštićenom pevanju, jedinstvenom vokalnom stilu koji njegov vokal čini neverovatno privlačnim.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

PRIVATNI ŽIVOT

Kornel Iral Hejns, mlađi, poznatiji pod svojim profesionalnim imenom Neli, rođen je 2. novembra 1974. u Ostinu, Teksas, od porodice Kornela Hejnsa starijeg. I Ronda Mek, gde je njegov otac služio u oružanim snagama. Nakon što su mu se roditelji razveli kada je imao sedam godina, živeo je sa majkom u St. Luisa, a kasnije se preselio u Univerzitetski grad u Misuriju u tinejdžerskim godinama. 1995. godine, dok je još bio u srednjoj školi, postao je deo hip hop grupe ‘St. Ludaci.

Grupa je postala popularna i njihov singl, “ „Mi Place“, „Over and Above“ i „N’ Dei Sai“. Godine 2005. igrao je ulogu ‘Earl Megget’ u sportskoj komediji „The Longest Iard“, koju je režirao Peter Segal.

Njegovu karijeru do velikih visina doveo je album ‘Countri Grammar’

Posle objavljivanja prvog albuma, stekao je ogromnu slavu i počeo da uživa u plodovima uspeha kao i u svojim narednim albumima.

Godine 2008. izdao je svoj peti studijski album pod nazivom „Brass Knuckles“, koji je dobio različite kritike, ali je bio na vrhu muzičkih lista. Album je uključivao singlove „People People“ i „Bodi on Me“. Godine 2009. u Japanu je objavljen njegov kompilacijski album „The Best of Nelli“.

Album je objavljen pod etiketom Universal International i sadržao je 18 pesama.

Godine 2010. objavio je svoj šesti studijski album „5.0“, koji je objavljen pod etiketom Universal Motovn i Derrti Ent. Singl,

Godine 2001. osvojio je Gremi nagradu u kategoriji „Najbolje solo izvođenje“ za „State Grammar“. 

2003. osvojio je nagradu Gremi u kategoriji „Najbolja rep/pevana saradnja” za „Dilema”. 

Iste godine je takođe osvojio nagradu Gremi za „Najbolji solo muški rep nastup“ za „Hot In Herre“. 

2004. osvojio je nagradu Gremi u kategoriji „Najbolji reperski nastup dua ili grupe“ za pesmu „Shake Ia Tailfeather“, koju je podelio sa Didijem i Marfijem Lijem. Lični život i nasleđe Ima dvoje dece, Chanel Haines i Cornell Haines III ‘Tre’.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter