Izvor: KURIR
15.11.2022 u 18:27
0

NEPOZNATI MUŠKARAC BACA PARE NA SANDRU AFRIKU! Pevačica đuska po parama, zaradila OGROMAN bakšiš samo na jednu pesmu!

Pevačica Sandra Afrika na svakom svom nastupu pravi atmosferu za nezaborav, a zaradi i brdo bara.

Ovoga pita bukvalno je zaradila brdo od novčanica jer ju je jedan muškarac doslovno gađao novčanicama dok mu je pevala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NATAŠU BEKVALAC ZAPROSIO MUŠKARAC PREKO INSTAGRAMA: Evo kakve poruke stižu pevačici, ovo ju je nasmejalo, pa izgovorila DA!

Sandra Afrika
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Sandra je, u svom stilu, vrckala i pevala u klubu, a nepoznati muškarac počeo je najpre da je gađa, a onda i da je zasipa novčanicama.

U ruci je držao ogroman štos para, te je zasipanje novčanicama trajalo i trajalo, a Sandra je pevala bez prestanka. Afrika je, naime, nastupala u jednom klubu u inostranstvu, a u nepoznati čovek je ustao iz svog separea i oduševljeno častio pevačicu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter