Izvor: KURIR
19.07.2022 u 07:59
0

NIJE HTELA DA PLATI 15 EVRA LEŽALJKE! Zlata Petrović uhvaćena u Crnoj Gori, napravila SKANDAL!

Pevačica Zlata Petrović napravila je skandal na plaži u Budvi, jer je zahtevala da dobije ležaljku iako nije bilo mesta.

Zlata letuje u Budvi i pošto je na plažu stigla kada je već ceo kapacitet ležaljki bio popunjen, odabrala je da svađom dođe do svog mesta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Laktala se sa ženama u gužvi, a onda joj je i smetalo što ležaljka košta 15 evra, što je trenutno najjeftinija garnitura na crnogorskom primorju.

Zbog ove situacije se okupilo mnogo ljudi oko pevačice, koji su u neverici gledali kako se ponaša, a jedan čovek je čak od šoka i stavio ruku preko usana.

Zlata je ženama oko nje objašnjavala zašto ona mora da zauzme to mesto i kako ne može da veruje da za nju nema ležaljka.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter