Izvor: noizz.rs
11.11.2020 u 21:58
0

Nikad nije kasno: Slavni glumac u 95. godini otkrio da je gej

Da nije uvek lako i jednostavno da se javno kaže koje ste seksualne orijentacije, možda je najbolji dokaz britanski glumac Stenli Bakster koji je tek sad, u 95. godini otkrio da je gej.

Pa ni to nije rekao – već napisao u svojim memoarima.

OVO MORATE ZNATI

PROGON ODLAZEĆE VLASTI: Vladika Kirilo priveden u Podgorici, vernici se okupili ispred stanice! (VIDEO)

TRI UBISTVA I POKUŠAJ U BEOGRADU USRED DANA: Da li nešto povezuje ove slučajeve?

VAKCINACIJA PROTIV KORONE BI U SRBIJI MOGLA DA BUDE OBAVEZNA: Evo od čega to zavisi i KOLIKU KAZNU će snositi GRAĐANI koji je ODBIJU

Komičar koji je tek sada otkrio da je homoseksualac napisao je memoare “Real Stanley Baxter“ u kojim čitaocima otkriva nepoznate detalje svoje intime i piše da kolegama sa kojima je glumio i produkcijama s kojima je radio nikada nije otkrio da je homoseksualac i da je tokom cele karijere krio tu informaciju.

Pisao je i o tome kako je njegova seksualna orijentacija uticala na njegov brak sa suprugom Mojrom koja je preminula 1997. godine. Još dok je bio u vezi sa njom, bio je svestan da voli muškarce, pa kada je ona htela da ozakone svoju vezu on je odlučio da raskine s njom.

Međutim, Mojra je bila uporna i htela je da ostanu zajedno i tada joj je Stenli priznao da je gej. Bio je uveren da će nakon toga odustati od ideje braka, ali Mojra je svejedno htela da se venčaju – čak je i pretila kako će se baciti kroz prozor ako je ostavi.

Tako su se na kraju venčali, a od početka braka glumac je kući dovodio muškarce uz blagoslov svoje supruge.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter